Keress rá:

Páginas

Paula's Choice Moisture Boost Hydrating Treatment Cream teszt

Mikor egy terméknek ilyen hosszú neve van, mindig azon izgulok, vajon nem gépeltem-e mellé valamit. :) Tavaly nyár elején kaptam ezt a krémet kipróbálásra, el is kezdtem használni még akkor, viszont rá kellett jönnöm, hogy nyáron nekem ez a termék túl sok, így szépen félretettem, ősztől kezdve viszont megingathatatlan a kapcsolatunk.


A folytatásért kattintsatok tovább:

A Paula's Choice márkanévvel a Krémmánián találkoztam először, ide kattintva elolvashatjátok a rövid történetét. Ha pár szóban kéne a legfontosabb tulajdonságait összefoglalnom, azt mondanám, illat- és színezékmentes termékekről van szó, nincs közük állatkísérletekhez és az alapító, Paula Begoun sikerkönyvet írt kozmetikai összetevők jelentéséről, így ért ahhoz, amit csinál.

Számtalanszor említettem már a blogon, hogy télen száraz, vízhiányos az arcbőröm, ami nyáron kombinálttá mérséklődik. A hidratálás fontos számomra, mert enélkül sokszor feszül a bőröm, viszont a túlságosan tápláló, nehéz krémeket se szeretem, mert gyakran úgy érzem, nem engedik lélegezni a bőrömet, azokat a krémeket pedig, amik leolvadnak rólam, messze elkerülöm. Nem vagyok éppen könnyű eset, tudom. Nem is sikerült eddig olyan arckrémet találnom, amivel hosszútávon ilyen elégedett lennék, mint ezzel.

A csomagolása egyszerű, nincs rajta semmi csicsa, engem kicsit a gyógyszertári termékekre emlékeztet, bár erre nem tudok magyarázattal szolgálni. A pumpás adagoló a kedvencem, ez csőrös, de ez legyen a legnagyobb problémám. A kiszerelése 60 ml, ami nagyjából kétszerese a legtöbb drogériában kapható arckrémnek, az ára pedig 7000 Ft körül mozog (25 €).


Az összetevők listáját megtaláljátok itt, de le is fotóztam Nektek.


Az állaga kissé sűrű, az ujjaim között szoktam először eloszlatni, aztán viszem fel az arcomra, mert így könnyebb dolgozni vele. A színe fehér, ha ez számít valakinek, illata pedig minimálisan van, kellemesnek éppen nem mondanám, de nem is elviselhetetlen és mivel tényleg alig érezni, így nem zavaró.

A használatánál rá kellett jönnöm, mekkora az a mennyiség, amennyire szükségem van, mert ha többet viszek fel belőle, akkor bizony ez is leolvad rólam, egy kisebb borsónyi adag elég szokott lenni. Mivel illat- és színezékmentes, ezért szemkörnyékre is lehet alkalmazni.

Az arcbőrömet rögtön hidratálja, de nem úgy, hogy zsíros érzetet hagy maga után, a sűrű állaga ellenére is rögtön beszívódik. A legérdekesebb tapasztalatom vele, hogy nemcsak egész nap nem feszül az arcom, az is megesik, hogy másnap sem érzem a késztetést, hogy muszáj valamivel bekennem magam, úgyhogy a hatását hosszan tartónak is mondhatnám. Mivel könnyen beissza a bőröm, így a használata után pár perccel már sminkelni is tudok.

Egy szó, mint száz, nagyon megszerettem ezt az arckrémet, ősszel és télen a bőröm legjobb barátja.

Csomagolás: 10 / 9
Használat: 10 / 10
Hidratálás: 10 / 10*

Összességében: 10 / 10 Az ára először kicsit borsosnak tűnhet, és hátránya, hogy csak internetről beszerezhető Magyarországon, viszont jobban belegondolva fele ennyi mennyiséget kap az ember minimum fele áron a drogériákban, amik negyed ennyire sem professzionálisak. Érdemes kipróbálni, normál és száraz bőrre ajánlják ezt az arckrémet.

Update: Számomra csak most, a poszt megszületése után súgták meg, hogy ez egy éjszakai hidratáló, én mégis mindig nappalra használtam és ez így is marad.


A terméket tesztelésre kaptam, de ez a véleményemet nem befolyásolja, ezért a bejegyzésért semmilyen juttatásban nem részesültem. 

Mekkora az az összeg, amit maximum szántok egy arcápolási termékre? Milyen bőrtípusotok van és milyen arckrémet használtok?

5 hozzászólás:

Nitulino

Köszi a tesztet, nekem is hasonló bőröm van, télen mindig küzdök vele és szeretnék professzionálisabb termékek felé tendálni a drogériások helyett. Pont néztem a Paula's Choice oldalát is emiatt, szóval nagyon jól jött ez a teszt :))

Névtelen

Ki mondta,hogy ez egy kifejezett éjszakai krém? Sehol sem szerepel rajta. Csak annyit lehet olvasni,hogy ha nappalra akarod kenni az arcodra,vagy szem alá, akkor ajánlatos egy SPF15-ös, vagy akár nagyobb faktorú naptej alá, mivel ez napvédőt nem tartalmaz. Ezért alkalmas éjszakára is. De nem kifejezetten éjszakai krém.

Eszti www.makeuponabudget.hu

már én is átrágtam magam az oldalon, szépen bepakoltam a virtuális kosárkába de eddig valamiért midig meghátráltam a rendeléstől :) ki kéne próbálni, annyi jót hallottam már róla..

mágnes

Azt hiszem nekem is ilyen a bőröm, mint neked, pont ezekkel a problémákkal szenvedtem évekig, megspékelve néhány makacs száraz folttal. Hiába kentem mindenfélével, volt hogy az egész fejem fénylett, de a kis foltok csak ott voltak. Aztán gondoltam egyet és vettem egy ilyet http://www.worldwide.embryolisse.com/lait-creme-concentre-7.html és azóta boldogság, béke, szeretet van. Hihetetlen jó, nem nehéz, kevés kell belőle és valami iszonyat sima/puha lesz tőle a bőröm és eltűnt minden száraz folt. Ha esetleg belefutsz valahol, szerintem te is szeretnéd :)

Bobby

örülök, h újra többször jelentkezel. Tetszik ez a cucc. Bár nekem olyan a bőröm, hogy ha este a leglájtosabb géllel bekenem, akkor is alig szívódik be reggelre. Komolyan akkor a legszebb a bőröm,ha semmit nem teszek rá,..szted ez létezik??! Pussz :* <3

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...