Keress rá:

Páginas

Napi outfit

Hétvégén az anyukámnál voltam Cloppenburgban, és ha már úgy adódott, hogy volt kit megkérnem pár kép elkattintására, született egy outfit bejegyzés is. A sapka csak azért maradt rajtam, mert nagyon erős szél fújt és nélküle kezelhetetlenné vált a hajam, de tulajdonképpen mostanában úgyis ezt hordom szinte mindig. Természetesen nem kabát nélkül indultam el, csak arról nem készült fotó. Mostanában amúgy egyre inkább úgy érzem, kezdek rátalálni arra a stílusra, ami igazán közel áll hozzám, ennek pedig nagyon örülök.






Felső: C&A
Szoknya: Simply be
Leggings: Simply be
Bakancs: Deichmann
Táska: Oasap
Fülbevaló: ebay
Sapka: Deichmann (régi)

Ti mennyire érzitek otthonosan magatokat szoknyában és ruhában? Ősszel és télen mit vesztek fel alájuk, hogy ne fázzatok?

26 hozzászólás:

Aniko

Jahj nagyon klassz. Szerintem is kezded megtalálni önmagadat. :))

Bobby

Szuper képek. Amúgy ez a stílus eléggé eltér az előzőektől, nem? Számomra hasonlít arra, ami tinikoromban az "alteros" volt. De lehet csak nekem :) Pux

Névtelen

Te fogytal Evi. :) Csinos vagy .

Névtelen

Nagyon jól áll ez a sapka, bátran a hasonló, arcot keretező fazonokkal. És most minden tetszik, amit viselsz, színben, fazonban, stílusban egyaránt. Ela

Nera

Nagyon egyben van az egész! Tetszik! Irigy vagyok a táska és a cipő miatt! :)

Rose

Úúú...a táska, a bakancs és a fülbevaló is nagyon tetszik!! :-) Amúgy tényleg szuper ez az összeállítás. :-)

Anna

A táska és a bakancs nagyon szuper, de nekem a bő szoknya és a bő felső egyben nem tetszik, sokkal alacsonyabbnak tűnsz így és optikailag szélesít is. Egy sötét farmerral szerintem sokkal csinibb lennél! ;)

Hiányzik a blogod, remélem "visszatérsz"! :)

Névtelen

Nehèz nadragot talalnod igaz ??? ;)Amugy meg ne hidd magadrol hogy huu de milyen csinos lennèl ;) Nem vagy az :))

Névtelen

Kedves Nèvtelen kollèganö odafenn :)) Nem nem fogyott az Evi :)) Bö szoknya , bö pulcsi, ez màr önmagàban is szèlesit, es kövèrit:D Bö pulcsi szigoruan szükre szabott nadràggal, vagy èppen bö szoknya szük felsörüsszel hordhato ;) ja, es Evi meg amugy is kövèr,...ne szèpitsük itt a dolgokat, :)) annyira ne jopofizzunk màr .

Kátya

Off:
Annyira alantas dolog név nélkül elmondani a véleményed. Legalább annyi gerinc lenne benned,hogy... de áhm. Hagyjuk is.
On:
Évi! Az első szó ami eszembe jutott amikor rád néztem az a csinos volt. Így tovább! És baromira jó a stílusod, annyira jó látni hogy kezdesz többet foglalkozni a szépségápolás ezen részével is. További kellemes hétvégét!

Névtelen

nagyon csinos voltál. Remélem jól éreztétek magatokat anyukáddal. És a sminked szuper lett, szépek a kontúrok és ütős a rúzs. Minden jót puszi

Thündérke

Nagyon jól áll ez a sapi! :)

Névtelen

szia Évi! szerintem ehhez a szoknyához egy kevésbé bő felsőrész előnyösebb lenne. minden más tetszik! megnézem magamnak a bakancsod a deichmannban:)
-v-

Lily

nekem is jobban tetszene egy másmilyen fazonú felső,de az a baj akárhogy gondolkodom,nem tudom milyennek kéne lennie :D de ezt szerintem túl bő.
a sapi viszont nagyon jó rajtad, meg a táska-cipő kombó telitalálat, és a harisnya is tetszik.

Névtelen

Kedves 17.41-44es nevtelen !

Ugy olvasom te meg azt hiszed az a szep, amit a torkodon lenyom a media.Az a kovetendo es az a merce , amit benyeletnek veled.
A szepseg nem a 90-60-90 buvkoreben keresendo...
Egy no akkor a legszebb, ha tisztaban van onmagaval , es bizonyos kulso hatranyok ellenere kepes harmoniaban elni a testevel.Mindig lesz olyan aki kover, nagy az orra, kicsi a melle. ezeket lehet korrigalni , de ha odabent nincs rendben a lelek az egesz kulso renovalas semmit nem er.

Nem ismerlek, de egy ilyen komment utan neked valoszinuleg sokkal, de sokkal tobb problemad lehet a vilag es onmagad elfogadasaval, mint Evinek, aki ugyan tulsulyos, en szemely szerint megis egy gyonyoru nonek latom.

A kommentemben semmi jopofizas nincsen , nem felszopasnak szantam.

De ugy gondolom minek rombolni , ha megvan a kepessegunk az epiteshez.

-A legelso nevtelen-


Rami

Évi!
szuper a bakancs-sapi-minden, de én akkor is a táskádért vagyok oda legjobban:)

samelike

Nagyon eltalált kis szett lett ez, mindig ilyesmi stílust kéne hordanod- vagány de csajos. én imádok télen is szoknyában flangálni- vastagabb harisnyával leggins kerül alá természetesen.
A kommentekhez pedig annyit, hogy aki nem 40kilós az is lehet szép és hordhat sőt hordjon bátran stílusos ruhákat- erre pedig a blog írója a legjobb példa. Nekem soha nem ez jut eszembe amikor outfit bejegyzéseket nézegetek, hogy ki hány kiló vagy centi hanem, hogy én tudnám e viselni az adott összeállítást. Évinél pedig mindig ezt érzem!

Noémi

Na, azért nem csak 40 kilós lányok és Évi alkatú lányok léteznek, nem a névteleneket akarom védeni, de 60-70-80 kilós lányok is vannak nagyon szépek, akiknek jó alakjuk van. Tehát ha vki Évinek mondja, hogy túlsúlyos és ez meg az a ruha nem előnyös neki, ne arra gondoljatok már, hogy mert szerinte a 40 kilós lányok a szépek, és azért mondja ezt! Bocsi, csak ez b*ssza a csőröm...
Nem régiben láttam egyik külföldi bloggerinát, aki kb. olyan magas lehet,mint én (~165 cm) de nálam 10-15 kg-mal nehezebb(de lehet, hogy 20-szal is), de olyan gyönyörű homokóra alakja van, hogy, esküszöm irigykedtem az alakjára, pedig nem szívesen híznék 10-20 kilót. :)

Névtelen

Utolsónak igaza van.
Szerintem sem előnyös ez az összeállítás, és ezt most nem azért mondom, hogy az alakját szidjam. Bő felső és hosszú bő szoknya biztos, hogy optikailag nagyobbít, és alacsonyabbnak is tűnik tőle a viselője. A színek viszont tetszenek.

Névtelen

Ahogy elnézem, ez egy kirándulásra való szett. Ilyen programra én is lezser, laza, szellős darabokat választanék, amikben kényelmesen tudok mozogni és nem korlátoznak, függetlenül attól, hogy a női magazinok mit tanácsolnak szűk/bő alsóhoz/felsőhöz. Egy ilyen posztnak nem a kilókról kellene vitát kiváltania. Évi soha nem állította, hogy nem tud vagy nem vesz tudomást a testsúlyáról és az azzal járó kockázatról. Miért ne érezhetné jól magát a testében így? Már sokszor leírta, mit gondol a kérdésről. Felnőtt, értelmes nő, tudja mit csinál és vállalja magát úgy, ahogy van. Nem értem, miért fáj ez bárkinek. Akit zavar a túlsúly, adja le vagy ne szedje fel. Akit meg Évi megjelenése zavar, vagy nem talál itt a gusztusának megfelelő posztokat, nyugodtan próbálkozhat máshol. Rengeteg lehetőség van, rengeteg más blogger, aki más alkatú, más stílusban öltözik, másként ír, másként gondolkodik.

citromhab

Bobby - én nem igazán tudok nevet adni ennek a stílusnak, az alterosokról inkább a kockás nadrág, sál, tornacipő jut az eszembe. :D

Moon Angel - ez a felső a legelső outfit bejegyzésemben is látható rajtam, ott farmert vettem fel hozzá, igaz, nem a legsötétebbet. Az aktív blogolás nekem is hiányzik, remélem hamarosan visszarázódik minden a régi kerékvágásba. :)

Kátya - én is örülök neki, hogy egyre jobban érdekel az öltözködés is, bár a divat még mindig nem az én asztalom. :)

A névtelen kommentelés lehetősége azért van, hogy bárki elmondhassa a véleményét, de azért, mert valaki(k) minden ilyen poszthoz leírja(k), hogy biztosan nem találok nadrágot magamnak, vagy hogy kövér vagyok, még nem fognak megszűnni ezek a bejegyzések. Nem szeretném magam folyton ismételgetni, tudom, hogy kövér vagyok, nincsenek hamis illúzióim a külsőmet illetően, de továbbra is kitartok amellett a nézőpontom mellett, hogy mindenkinek joga van kihozni a legjobbat abból, amije van. Én is erre törekszem, több-kevesebb sikerrel. A negatív, de építő jellegű kritikát mindig szívesen fogadom, mérlegelem és van, hogy meg is fogadom, viszont azokkal a megjegyzésekkel, amik egyértelműen "piszkálódásként" lettek megfogalmazva, továbbra sem tudok mit kezdeni, szerencsére már régóta nem zavarnak az ilyen megnyilvánulások, és ezt a blognak is köszönhetem. Annak borzasztóan örülök, hogy vannak olyan emberek is, akik felfogják és megértik a mondanivalómat. :)

Unknown

nagyon tetszenek a szinek osszeallitasa :) es a sapid nagyon tetszik :)

Névtelen

Olyanok véleményére nem adnék, kedves Névtelenek, akik nemhogy a kis csinos pofijukat, de még a tisztes nevüket sem vállalják fel az online univerzumban. Boldogítsátok saját magatokat inkább.

Igazából, egy bloggerina sikerét - többek között - az mutatja, hogy vannak ilyen névtelen jóakarói az ember lányának. ;) Inkább legyen valaki szép vagy ronda, megosztó személyiség, mint íztelen, színtelen, szagtalan kupac valami.

Évi, nekem nagyon tetszel! Csinos és igényes az összeállítás, mondom ezt úgy, hogy nagyon nem vágom a divatot és stílust, de mindezek ellenére van valamennyi szépérzékem. :D És te igenis szép vagy.

Hajrá ;)

Reni

Névtelen

kérdés: a baki nem ázik be? nagyon kéne egy és ez tetszik :)

Noémi Konyári

Szió! Végre írok én is Neked. Noémi vagyok, immáron van (még) egy debreceni követőd! :):) Juj de jó ez a bakancs!!!! És a szoknyád is! Én is szeretek szoknyát hordani, vastagabbakat is, főleg télen, meg az imádott harisnyáimmal is! Csak bevallom neked félek a bakancsoktól, hogy az "nem olyan én vagyok".... Bár lehet csak összeállítás kérdése! A sapid cuki, nem baj ha régi, nem kell mindig új dolog! Pusszi

Névtelen

Bő ruhák nem előnyösek az ilyen testalkatra, még inkább teltebbnek nézel ki tőle.

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...