Keress rá:

Páginas

Collection 2000 Dazzle me! pigment teszt és swatch

Ezeket a pigmenteket Edittől rendeltem, ahogy a legelső Urban Decay sminktermékemet is. A tranzakció lebonyolításáról most is csak annyit tudok mondani, hogy nagyon korrekt volt, Edit gyorsan és barátságosan válaszolt az emailjeimre, hamar megkaptam a csomagomat (4 nap alatt ideért Angliából), és nagyon gondosan be volt csomagolva, szóval minden sérülési eshetőség kizárva. :)



A folytatásért kattintsatok tovább:

A csomagolásról röviden annyit, hogy műanyag, nekem a kupak nem igazán tetszik, vagy lehetne kicsit extrémebb, dizájnosabb, vagy teljesen letisztult, de az átlátszó tégely már rendben van, így látni lehet, milyen színű is a pigment. Azt viszont nem sikerült felfedeznem, mekkora mennyiségű anyagot tartalmaznak, de saccolás alapján azt mondanám, kb. annyit, mint a Sleek pigmentek, azaz 6,5 g körüli mennyiség lehet bennük.

Nevek

Színek a tégelyekben
A lyukacsos műanyag le volt ragasztva, így nem vándorolt ki a por a kupakba az utazás közben:


És végül, de nem utolsó sorban a minták, gyönyörűek, nagyon pigmentált festékekről van szó, a kezemen semmilyen alap nincs:



Egyedül a Jaffa esetében számítottam kicsit neonosabb eredményre, de így sem vagyok csalódott, mert ez is tetszik. A kedvencem egyértelműen a Tinkerbell és a Spellbound, de a többi is nagyon különleges és szép.

Nikinél láthattok még több képet róluk, Editnél pedig a rendelést adhatjátok le, ha esetleg Ti sem tudnátok ellenállni. :)

Hogy tetszenek a színek? Ti milyen márkájú pigmenteket használtok?

11 hozzászólás:

Psyszah

Nagyon szépek tényleg. Nekem is a Tinkerbell és a Spellbound a kedvencem bár a Paradise is nagyon tetszik. :)

Bikira

Hú gyönyörűek. Nekem is be kell szereznem ilyen pigmenteket.:D
(Andi)

Nina

Szerintem is gyönyörűek, nincsenek még pigmentjeim, gondolkoztam, hogy rendelek Edittől, de az a baj, hogy számomra túl nagyon ezek a tégelyek és soha nem használnám el és nincs még egy smink őrült barátnőm akivel tudnék közösen rendelni. Nekem is a Tinkerbell a kedvencem!

A (Anneke)

Jobban tetszenek a repedések a tégelyben, mint maguk a színek. :D

Christy

Hű, nagyon szépek. Egy jó darabig ki is tartanak :)

Makeupcakes

Az első három nagyon tetszik, meggyőzőek a swatchok!

dorottyazsofia

Ááááálomszépek... a Jaffa KELL! :)

VRG's secret

hihi, én is ezekkel együtt rendeltem életem első UD termékét és szintén tőle:) nekem mondjuk már nem maradt ennyi szín:( de ami késik nem múlik, az inky az enyém lesz akkor is! :P
van amelyiket még fel se bontottam, annyira szép! :D
A spellbound és a lustrous a kedvencem!

AA-dmin

Nagyon szépek!

Lamilla

Ha van kedved, esetleg csinálhatnál egy snminket a két kedvenceddel a Tinkerbell-el és a Spellbound-al, kíváncsi vagyok milyenek lennének együtt :-)

Suzy

Úú, nekem is az a kettő a kedvencem!

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...