Keress rá:

Páginas

Külföldön az élet: mi hiányzik otthonról + Unboxing videó

Csomagot kaptam az anyukámtól Magyarországról és arra gondoltam, ez egy remek lehetőség a Külföldön az élet sorozat elindítására. Összeszedtem azokat a javarészt élelmiszereket vagy alapanyagokat, amik nekem a leginkább hiányoznak otthonról és itt nem tudom megvenni őket. A sorozat folytatódik hamarosan.

A videót a képre kattintva tudjátok megnyitni.


2 hozzászólás:

Névtelen

szia!
nem írtam még eddig, de most úgy éreztem,leírom a véleményem.néha-néha tévedtem fel a blogodra, a videós bejegyzéseket nem is nagyon néztem meg(másnál sem gyakran szoktam).viszont! tegnap ezt a videód megnéztem,és teljesen ráfüggtem a csatornádra.szinte az összes videót megnéztem és teljesen lenyűgöztél:) hihetetlen milyen pozitív energia sugárzik rólad,csodálattal néztelek :) nagyon tetszenek a gondolataid,nagyon sok mindenben hasonló nézeteket vallunk:) szóval,alig várom már az új videóid! és irigyellek amiért így ki mertél költözni és úgymond új életet kezdeni ott! további sok sikert kívánok neked!és maradj mindig ilyen mosolygós:)
Bea

vivcs

Nagyon tetszett a videód! Én Ausztriában élek és igaz, még nem vagyok itt régóta, de mégis sokszor veszem észre, hogy olyan alapvetőnek hitt dolgok, amiknek otthon nem tulajdonítottam jelentőséget, hogy tudnak hiányozni. És annyira egyszerű dolgokra gondolok, mint például a darált keksz, vagy a csigatészta.

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...