Keress rá:

Páginas

Hajápolási rutinom - videó

Régóta aktuális a hajápolási rutinom bemutatása, el is készült a videó. Természetesen ami nekem bevált, nem szentírás, hogy másnak is a szívébe lopja magát, ahogy nem kötelező a szilikon-, parabén- és szulfátmentes termékek használata sem, nem szeretnék ezzel "vitát" generálni, van ilyen témában épp elég fórum már. :) A videót a képre kattintva tudjátok megnézni.


Nektek mik a kedvenc hajápolási termékeitek?

2 hozzászólás:

Mia

L'Oreal szaraz hajra valo samponja es balzsamja most a kedvenc. Az en hajam gondor es szaraz is, ezert en nem probaltam meg kiserletezni a mentes cuccokkal, mert orulok, ha ezekkel ki tudom fesulni hajmosaskor vizesen :) Heti egyszer mosok hajat altalaban, meg akkor sem lenne muszaj.
Erdekes, h mennyire kulonbozoek tudnak lenni a hajtipusok :) sajnos en nem tudok lefekudni vizes hajjal, mert reggelre vallalhatatlan lenne szaritas nelkul, plusz az eletben nem tudnam kifesulni, annyira osszegubancolodna. Ilyenkor irigylem az egyenes hajuakat :)
A video tok jo ismet, csak nehezen tudtam koncentralni, arra amit mondtal, mert most hangosabb volt most a zene a szokasosnal es arra figyeltem :) Meg helyenkent az angol szoveg is ertheto volt :)

citromhab

Mia - A lakótársamnak is göndör és száraz haja van, ő csak a szulfátot igyekszik mellőzni a szárító hatása miatt. Szerencsés vagy, hogy heti egy hajmosás elég, én is sok időt spórolnék, ha nem mosnám 2-3 naponta a hajam. :D
Igen, a zene valóban kissé hangosabb, mint általában, legközelebb odafigyelek rá, hogy halkabb legyen. :)

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...