Keress rá:

Páginas

Ti kérdeztétek 2. - videó

Egy ideje gyűjtöttem azokat a kérdéseket Tőletek, amikre választ szerettetek volna kapni, egy videóban 


8 hozzászólás:

E.

Köszönöm a videót, mindig nagyon szívesen hallgatlak:-)

Csilla

Én is Németországban lakom, tényleg sokat fizetsz a szobáért, én 370+nebenkosten összegért lakom egy kétszobás lakásban a barátommal :)
Hasonlóan hozzád, én is zárkózott vagyok, szóval nem igazán megy még a barátkozás és az álomállás is elkerül még engem :D
Amúgy rákerestem, hogy hány km-re vagy...röpke 475 km :D

citromhab

E. - ezt meg én köszönöm, örülök neki, szeretek ilyen visszajelzéseket kapni. :)

Csilla - azt azért mindenképp figyelembe kell venni, hogy nagy városban élek, ami nem mellesleg egyetemista város is, szóval itt alapból drágábbak az albérletek, de igen, kb 700-800 €-ért már kétszobás lakást is lehet bérelni. Még most ez van, ennek is örültem anno, mikor megkaptam, mert ez volt a 30. lakás, amit megnéztem és már kezdtem kétségbe esni. Ránk fognak találni azok a személyek, akiknek kell és az álommunkánk is meglesz, csak kitartás addig. :)

djkaty

A Gyász is nagyon jó regény, úgyhogy ha még nem olvastad, nagyon tudom ajánlani :-) Emellett Babitstól a Gólyakalifa is zseniális, szerintem ne hagyd ki :-)

djkaty

Egyébként pedig nagyon tetszett ez a videó, és jó volt kicsit többet megtudni Rólad :-)

citromhab

djkaty - Köszönöm az ajánlásokat, a Gyászt már olvastam és tetszett is. :)

Mia

A napi rutinos videot ha lesz idod, megszavaznam,h csinald meg ;) csak estenkent van szabadidod?
A jelenlegi munkad fizetesebol mennyire lehet gazdalkodni? Tudsz felretenni? Vagy igy nagyon nehez? Anyukad melyik varosban el? En nagyon nehezen koltoznek kulfoldre egyedul, nekem a csalad nagyon eros koteleket jelent.

citromhab

Mia - nagyon szeretnék napi rutinos videót készíteni, de jobb kamerára van hozzá szükségem. Remélem nem kell vele sokat várnom. Mostanában sokszor dupla műszakom van, azaz 7-től fél 4-ig dolgozom, mikor elmegyek itthonról, sötét van, mire hazaérek, szintén, és esténként más programom is van hétközben. Félretenni csak akkor tudok (tudnék :D), ha túlórázom is, de az ilyen alkalmakat mindig kihasználom és veszek valamit, amire szükségem van, de nagyobb kiadás és normál esetben gyűjtögetnem kéne rá. Az anyukám Cloppenburgban él. Nekem a család nem számít köteléknek, ilyen értelemben semmilyen nehézséget nem jelentett ide költözni, de megértem, ha másoknak ez marasztaló erő.

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...