Keress rá:

Páginas

Körömfestés

Már régóta gondolkozom rajta, hogyan is kéne fotóznom a körmeimet, hogy ne tűnjenek még nagyobbnak a kezeim a képeken, mint amilyenek valójában. Aztán jött az isteni sugallat, hogy mi lenne, ha csak ténylegesen a körmeimet fotóznám, ha már a fényképezőgépem is a közeli képekben jeleskedik. Ezek a bejegyzések még mindig nem a kreativitásról szólnak nálam, néha próbálkozom valami extrábbal is, de egyszerűen mindig olyan lesz a végeredmény, ami körömlakk lemosó után kiált...

Kiko Sugar Mat - 631

A folytatásért kattintsatok tovább:


Essie - Off The Shoulder

Kiko - 341, Essence fedőlakk - Mrs. and Mr. Glitter

Essence - Iced Strawberry Cream, Make it Golden

Rimmel - Block Your Green + csillám


Az utolsó körömfestésnél hiába használtam alaplakkot, teljesen elszíneződtek a körmeim, először azt hittem, a körömlakktól, de mivel már máskor is használtam probléma nélkül, így hajlottam arra, amit írtak páran twitteren, hogy a csillám a ludas. Viszont utána rájöttem, hogy azt is viseltem már és nem tapasztaltam ilyen elváltozást. Mindenesetre most csak jól fedő körömlakkokat tudok felkenni, mert semmivel nem hajlandó eltűnni a zöldes elszíneződés. Zombikörmeim vannak. :D



Nektek színeződtek már el ennyire a körmeitek? Milyen praktikákat ismertek, amivel el lehet tüntetni?

13 hozzászólás:

Bar- BeautySaleBlog

.hu, ilyen "szines maradek" meg nem fordult elo :) Milyen fele ez a csillam amit rakentel?

Lynd

Ugyanettől a Rimmel árnyalattól nekem is rendszeresen elszíneződnek a körmeim, teljesen mindegy, hogy alaplakkal, vagy anélkül. Csak díszítésnek tudom használni más lakkok fölé. Sajnálom, kár érte, mert szép színe lenne. Szóval szerintem ez okozta, nem a csillám.

Eleni

Nagyon tetszenek a körmeid :) én mindig lepolírozom az elszíneződött köröm felületet. Nekem le szokta szedni az elszíneződést.

Nekrocica

Citromlében szoktam áztatni egy jó 15-20 percig, az a sárgaságát szépen leszedi, nem tudom ezzel boldogulna-e. Anya a meggyet meg egyéb piros leves gyümölcsöt szokta úgy eltávolítani a kezéről hogy súrolószerrel vagy hipóval és körömkefével alaposan átdörzsöli őket. Aztán ha semmi nem válik be, óvatosan megpolírozom őket én is.

Mona

Nekem sárga szokott lenni a narancs színű lakkomtól a körmöm, de még nem találtam rá megoldást, hogy mivel lehetne leszedni az elszíneződést. :(

Névtelen

Én Hyperol-oldattal fehérítek, ha extra erős az elszíneződés, de erre ritkán van szükség, mert a leggyakrabban én is polírozni szoktam.
Üdv. B. Andi

Névtelen

nekem a piros elszineződést a fogkrém plusz körömkefe szedte le :) Nagyon tetszik az a zöldes rimmeles csillámos, és a pinkes arany *.*

Manna (mannakörmök)

nagyon tetszik mindegyik körmöm. :)
én az elszíneződést fogkrém+körömkefével szedem le, vagy citrom héjával szoktam dörzsölni a körmeimet, ha ezek végképp nem jönnek be, akkor jöhet a polírozás.

Névtelen

Nekrocica

Hipóval?????????????

Ninaa

nekem az essence nail art ttwins colour base 06 bella árnyalata fogja össze-vissza a körmeimet, alaplakkal is anélkül is :C pedig nagyon szép árnyalat.

WúAzAntu

Szia, nekem egy Kék Catrice csinálja ezt a körmeimmel, de van rá módszerem:
Vanish szappan + körömkefe remélem Neked is beválik majd:) Ha szükséges utána még le szoktam polírozni a körmöm felületét, de általában vanish szappan az elszíneződések 95%-át leszedi.

http://galeriaportal.uw.hu/albumok/absztrakt/AzAntu/49.jpg

Unknown

Finom szemcsés körömreszelővel óvatosan meg kell reszelni a tetejét, majd jöhet a polírozás! :) Ez a besárgult körömnél is bejön! - Petra

Nitucee

szia, nem a poszthoz kapcsolódik a kérdésem, de te hol szoktál gyűrűket venni? Tudsz valami olyan boltot Magyarországon (nem netes oldalt) ahol lehet nagyobb gyűrűket kapni? Nagyon vastagok az ujjaim nekem is és sehol nem találok rá.

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...