Keress rá:

Páginas

Beauty things I suck at TAG

Erre a TAG-re még valamikor tavasz környékén kaptam felkérést Nojko-tól, végre utol is értem magam vele. Most kivételesen csak videó lesz a bejegyzésben, akit érdekelnek az ilyen TAG-ek, úgyis megnézi. :)


Nektek mik azok a szépségápoláshoz kapcsolódó tevékenységek, amik problémát jelentenek?

7 hozzászólás:

Névtelen

Jo lett:)De neked nincs szüksèged semmilyen maszkra,söt sminkre se!Nagyon csinos vagy ezen a videon is.Màr làttam mindet:-)Màtè az ask-rol :*

Zóra

Ez aranyos volt. én sem használok sűrűn maszkokat, régebben a testápolózás is gyakran kimaradt. Mióta váltottam a házi készítésű szappanokra (szappantanfolyamon tanultam meg többfélét készíteni) azóta én a testápolót teljes mértékben el is hagytam, mert a bőrömnek nincs szüksége rá. Egy macerával kevesebb :)

bokorbogi93

Édes vagy! :).Érdekes módon a körömreszelés nekem is csak oda-vissza megy,meg a maszkokat én se szeretem :D.

Lindaa

A hajmosás!! Tökéletesen így vagyok vele én is. Nekem szerencsére elég 4-5 naponta mosni, de derékig érő hajam van, így a kétszeri átmosás, balzsamozás, pakolás felvitele elég sok időt elvesz. Plusz, én házilag festem a hajam....na az is megér még egy misét. Szárítani nem szoktam, mindig megvárom, míg megszárad magától. De mindenért kárpótolnak a friss, illatos, selymes göndör fürtök :)

Ejwi

Teljesen ugyanezek a problémáim.. :D Béna vagyok kifesteni a szemem, imádom ápolni a hajam, de sosem bírom ki a balzsamok hatóidejét, lusta vagyok bekenni magam testápolóval, ezért mostmár vettem fújósat. :D A körmömet sosem festem ki, mert idegesít, hogy nem tudok vonalban maradni.. :

Effi

Epilálás... Nem is a fájdalom miatt, mert a hosszú évek alatt már kiöltem az érzőidegeket a lábamból:), hanem egyszerűen iszonyú lusta vagyok nekiállni! Ha arra gondolok, hogy legalább egy órát elvesz a napomból, már rosszul vagyok. Plusz, akárhogy is radírozom rendszeresen a bőröm, mindig vannak benőtt szálak, amiket aztán kisollóval kell kiműteni a helyükről. Ja, és akárhányszor is megyek át a géppel hatalmas odafigyeléssel a lábszáramon, később mindig észreveszek ottmaradt szálakat. Na, ilyenkor van herótom. Amit még nem szeretek, az a tusvonal húzás, sosem sikerül szépre. Na meg a szemöldökszedés, ami kiakaszt, ugyanis teljesen más ívű és formájú a két szemöldököm, és sehogysem tudom közel egyformára sem szedni. Ráadásul tinikoromban túl is szedtem őket, úgyhogy összevissza nőnek a szálak, valahol egyáltalán nem is nőtt vissza. Plusz, az egyik oldalon teljesen göndör szálak vannak, amiket nem tudok még kisollóval sem megzabolázni. Nekem is rejtett szemhéjam van, amivel ugyanaz a problémám, mint neked, és még rá is tesz egy lapáttal, hogy szemüveges is vagyok, úgyhogy bármilyen gyönyörű sminket is csinálok, semmi az égegyadta világon nem látszik belőle. :) Úgyhogy inkább a rúzsozásra erősítek. :)

dorottyazsofia

1. szemkihúzás akármilyen ceruzával vagy tussal, mert teljesen egyforma sosem lesz
2. szőrtelenítés otthon - a borotva kevés ideig tart (és aztán a borostát nem lehet leszedni), a krém kidobott pénz, a gyantával összekenek mindent... most épp a hideggyantacsíkokat kipróbálására készülök
3. Sajnos néha lusta és türelmetlen vagyok kimosni az ecseteimet
4. Lakkozás, főleg a jobb kezemen :) (nemcsak azért, mert nem vagyok jó balkézzel, hanem mert remeg is)
5. Helytakarékos pakolás utazásra

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...