Keress rá:

Páginas

Catrice Made To Stay szemhéjfesték teszt

Nem tudom, nem késtem-e el ezzel a teszttel, nem mindig tudom nyomon követni, melyik márka melyik termékét vonta már ki a forgalomból. A Catrice mostani szortimentcseréje apropóján is sikerült egy krémes szemfestéket olcsóbban beszereznem, úgyhogy még remélem Ti is lecsaphattok rájuk.


 A folytatásért kattintsatok tovább:

Három szín sorakozik a mindennapi sminkjeimet tartalmazó kosárkámban, nem véletlenül, hiszen ha szemfestéshez is kedvem szottyan, krémes szemfestékeket használok, és nagyon elégedett vagyok ezekkel a darabokkal. A csomagolásuk egyszerű, de igényesen kivitelezett, jól záródik a kupak, ami nem hátrány, hiszen nem szeretnénk, ha idő előtt kiszáradna a festék. A kupakokon lévő matrica színe megegyezik a bennük rejlő festék színével, ez praktikus tulajdonság tárolásnál. A kiszerelésük 5 g-os.



 
Lord Of The Blings a legutóbbi szerzeményem, akciósan vettem meg. A szín behatárolásánál bajban vagyok, jeges ezüstfényű fehéraranynak nevezném, ha ez így mond bárkinek is valamit. :D



A Copper & Gabbana hasonlít a MAC Rubenesque paint pot-jához, bár ez rezesebb beütésű.




A Mauvie Star egy különleges szürkés-lilás szín ezüst fénnyel, talán ez szikrázik a három közül a leginkább, szinte vizesen csillogónak is mondhatnám.

Az állaguk között jelentős különbséget nem fedeztem fel, mindegyikre igaz, hogy inkább építve vigyük fel, mint egyszerre túl nagy mennyiségben, mert akkor könnyen darabossá válnak, viszont kellően krémesek, könnyű velük dolgozni, én mindig az ujjamat használom hozzájuk.. A pigmentáltságuk jó, de kicsit azért építgetni kell őket. A tartósságukat is nagyon szeretem, szemhéjalappal sokáig a helyükön maradnak.

Balról jobbra: Lord Of The Blings, Mauvie Star, Copper & Gabbana
Csomagolás: 10 / 10
Pigmentáltság: 10 / 8
Tartósság: 10 / 9
Állag: 10 / 9

Összességében: 10 / 9 Nem hiába a Catrice az egyik kedvenc drogériás márkám, nagyon jó minőségű szemhéjfestéket hoztak össze, remélem további színek is bővítik majd a repertoárt és nem vonják ki a jelenlegi kínálatból.

Ti próbáltátok már azt a terméket? Mit tudtok arról, hogy marad-e a kínálatban?

5 hozzászólás:

Eleni

Ezeket vettem meg én is :) nagyon szeretem ezeket a terméket, örülök hogy olcsóbban hozzá lehetett jutni a kiárúsítás alkalmával.

PAncsi

Én is bevásároltam belőlük - most hogy kivonják őket :-)
Sőt, nagyon boldog voltam, mert találtam még egy Metall of Honort is az egyik kosárkában :-D

SophiEl

Nekem is van egy (Star Was Here a neve) - igazi metálfényű grafitszürke. Ha 2x használtam, akkor már sokat mondok, nem az én színem. Meg több marad a körmöm alatt mint ami a szememre megy.

Névtelen

Ez a Mauive Star gyönyörű! Akarok egy ilyet!
A TBS Shimmer Cubes szemhéjpúdereit próbálta valamelyikőtök? Én most akarok beszerezni párat, de nem tudom jó üzletet csinálnék-e, már csak azért is, mert egy kicsit húzósnak gondolom az árát.

smnszmntt

Hol lehet beszerezni és az hogy olcsóbb, mennyit takar?:)

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...