Keress rá:

Páginas

Életem apró pillanatai # 13.

Lassan egy hónapja otthon voltam Magyarországon szabadságon, a pünkösdi hosszú hétvégét pedig az anyukámnál töltöttem, úgyhogy összegyűlt pár fénykép.


A folytatásért kattintsatok tovább:

Ha már otthon voltam, találkoztam Gyulán a barátnőimmel, nagyon jól eltöltött nap volt, a Hambi bárban ebédeltünk (ezt a környékbeliek biztos ismerik), limonádéztunk, meggysöröztünk, csacsogtunk, fényképezkedtünk és a csajos nyaralásunkat kezdtük el tervezgetni. :) Moziban az apámmal és az öcsémmel voltam, rengetegszer láttam már a Jurassic Parkot, de kétszer úgy megijedtem, hogy majdnem felugrottam a székből is. :D

Ha már otthon voltam, kihasználtam az alkalmat és ettem túró rudit, nálam ez a favorit, szeretgettem a macskámat, együtt töltöttem az estéket az öcsémmel és Ryukkal, ők az életem fénypontjai, na meg Réka. :) Rendeltem új BB krémet, kaptam virágot a szülinapomra és bonbont a host családomtól, a gyerekek pedig rajzokkal vártak vissza, amiket elfelejtettem lefotózni. A legjobb barátnőm, Réka szintén au-pair Londonban, és a kislánynak már megtanította a nevemet, hát nem édes? :) A sminkes kosárkámban a leggyakrabban használt kencék vannak, a feketeribizlis-limes sör nagyon finom, a két tortát pedig anyukám készítette a szülinapomra, csak ezt a kétfélét szeretem, az egyik túrórudi torta, a másik pedig vakondtúrás. Csoda, hogy visszaszaladt 3 kg, amíg otthon voltam? :D


Anyával voltunk a thülei szabadidőparkban, ami egyben állatkert is. Az állatkertekről és a fogságban tartott állatokról elég ellentmondásos véleményem van, egyrészt nagyon jó, hogy olyan állatokat láthatunk itt életnagyságban, amit másképp csak a tévében láthatnánk, másrészt viszont ugyan ki örülne neki, ha bezárva kéne eltöltenie az egész életét? A szabadidőparkban szinte mindenre felültünk, amitől féltünk, készítettem nektek négy videót, ebből egy lett vállalható. Kisebbfajta helyi látványossággá nőttem ki magam amúgy, mert amikor nagyon félek, elképesztő őrült röhögésbe kezdek és bizony végig sikítottam-röhögtem mindent. Az egyik videón magunkat akartam felvenni, azt nem vettem figyelembe, hogy a hátunk mögött még ülnek, viszont nagyon érdekes volt megfigyelni, hogyan reagálnak a röhögésemre. :D A legvállalhatóbb videót amúgy itt megnézhetitek:


Ti szerettek vidámparkba járni? Mi volt az eddigi legfélelmetesebb dolog, amit kipróbáltatok?

20 hozzászólás:

Névtelen

nagyon aranyos anyukád:) semmi hasonlóságot nem látok az arcotokba:) és a képek is kedvesek lettek megint, egyébként a jobb vagy a baloldali a vakondtúrás? és a vakondtúrás az túrós?

Vikii

imádom a röhögésedet! <33

maulis_a

Évi IMÁDLAK!!! így, csupa nagy betűvel!
Hát ez kész :))) same like me :D

citromhab

Névtelen - A jobboldali a vakondtúrás, nem túró van benne, hanem krémsajt, valami isteni. :)

Ez még igen szolid videó lett, van egy, amin olyan szinten röhögök és ordítok, hogy megijedek saját magamtól visszanézve. :D

Bunny

Hangulatos képek :)
Az állatkerteket én sem szerettem egészen addig ameddig a szakdolgozatomat az állatkertekről el nem kezdtem írni... mindenkinek azaz állatkerttípus van a fejében mikor erre a szóra gondol, mikor még rácsok mögött csupa-beton ketrecekben tartották az állatokat... a modern állatkertek viszont már teljesen mások, és nélkülük kihalt volna már egy csomó állat.
a jobb oldali torta receptjét nem tudod? :D olyan jól néz ki :D

E.

Igen, egyetértek Bunnyval. A mai állatkertek már sokkal inkább állatbarátok. És plusz pozitívum, hogy itt nem kell az állatoknól attól félniük, hogy valaki lemészárolja őket. Védett helyen élnek, nyugalomban, és nem kell az éhezéstől sem tartaniuk.
A vakondtúrás nekünk is a kedvencünk! A dr. Oetker-é a legjobb!!

pirosító007

Fúú hát pár dolgot elfogadnék erről a képről aaaz tuti :))

Névtelen

Uristen..Nèzz tükörbe te csufsag!!Es ne reklamozd màr magad! nem vagy Sem szèp, se csinos! Undorito hàjtömeg vagy!

Névtelen

Kedves Névtelen!
Mutasd már meg magad légy szíves! Szívesen megnézném, hogy te mennyire vagy gyönyörű :)
Az már más kérdés,hogy én modellkedtem évekig és most is 52 kg vagyok és minden jól áll nekem :)(genetikailag is ezt örököltem illetve évekig röplabdáztam edzőterembe járta, szóval tettem is érte), de tudod, vannak olyanok, akik más testalkattal rendelkeznek.
Sztem te sem modellalkat vagy. Először nézz mélyen magadba, majd nézd végig a családodat,hogy mindenki olyan nádszálvékony-e és utána próbáld felfogni, ha úgy is lehet szeretni embereket, hogy nem "tökéletesek". Nem a túlsúlytól lesz vki ellenszenvesebb, hanem az ilyen tulajdonságoktól, mint amilyen neked is van!
Kíváncsi lennék, hány barátod van... feltételezem, nem túl sok....
Tudod, vannak akik felismerik az emberi értékeket legbelül és nem ilyen felszínesek, mint te.

Szép nyári napot kívánok mindenkinek :)

Zita (céges gépről nem tudtam bejelentkezni, bocsi)

Névtelen

Most kèpzeld el, kedves Nèvtelen, hogy nem vagyok egy elöl-deszka, hatul lec tipus, de köver Sem vagyok.76 kg vagyok, es 167 cm;)kepzeld el, nem vagyok csunya,szepnek mondott formas nö vagyok,..DE!! Nem reklamozom magam ,mikor tudom hogy nagy a hasam, es hasonlok.Es vannak barataim,szerencsere nem magyarok,hanem Lichtenstein-iek;)hala istnnek.Es kepzeld eljo melyen magamba neztem, pont ezert nem irok blogot;)!!

citromhab

Bunny - ezen még sosem gondolkodtam, de van igazság abban, amit írtál. Az anyukám pontos receptjét nem tudom sajnos, de ez is egy vakondtúrás torta recept: http://www.nosalty.hu/recept/vakondturas-torta

Névtelen - kommenteltél már a blogon nem egyszer és nem kétszer, nem nehéz felismerni a stílusodat, csak épp a lakhelyedként jelölsz meg mindig más országot. Tőlem nyugodtan elférsz az olvasóim között, de azt remélem te sem gondolod komolyan, hogy miattad fogom abbahagyni a blogot. :)

Unknown

Évi IMÁDLAK!!! így, csupa nagy betűvel! street fashion online

Kitty

Én is úgy röhögtem mint egy bolond a nevetéseden :DD

Névtelen

A csütörtök 15:23-as Névtelennek!

Hol volt, hol nem volt, messze,egy csodás ország, Liechtenstein határain túl…
Hagyjuk a meséket, régóta olvasom a blogot, bár még nem szóltam hozzá idáig, de most nem tudtam megállni.
Így régóta követhetem a Te ámokfutásodat is. Felesleges lódítani, mindannyian tudjuk, hogy egy magyarországi troll vagy, aki valamiért irigykedik Évire. Nem tudom, talán azért, mert Őt többen szeretik, mint téged (nézd csak meg, mennyi követője van), vagy mert beleuntál abba, hogy éhbérért gürcölsz valamelyik Tesco raktárhelyiségében, miközben neki volt bátorsága kimenni Németországba és valami újba kezdeni.
Mert felesleg azt hangoztatni, hogy te egy olyan országban élsz, amelynek a nevét még leírni sem tudod
Mind tudjuk, hogy ugyanaz vagy, aki az eddigi, gyűlölettől fröcsögő kommenteket írta, egyértelmű, ugyanazokat a helyesírási és központozási hibákat követed el újra és újra.
Ha ezúton próbálod lejáratni, hát közlöm veled, hogy nem jársz sikerrel, sőt, egyre nevetségesebb vagy.
Évi egy kedves, értelmes lány, akit én (és még sokan mások is) örömmel elfogadnék barátként. Csodálatra méltó higgadtsággal és intelligenciával kezeli a kirohanásaidat, ráadásul tisztában van az értékeivel, és bátran vállalja önmagát, amihez neked soha nem lesz elegendő vér a pucádban. Tanulhatnál Tőle e tekintetben, és még másban is, mert a felszínes ítéleteid meglehetős szűklátókörűségről tanúskodnak.
Úgyhogy azt javaslom, igyekezz még mélyebben magadba nézni, és foglalkozz inkább a saját kis életeddel, mert biztosan van rajta javítanivaló. Ahogy mondják: come on, get a real life

Szép estét mindenkinek,üdv: Zóra

Black Fairy

Én szeretnék egy díjat adni neked, melyet a blogomon vehetsz át...

Amúgy nagyon jók a képek, végignéztem és attól jobb kedvem lett...olyan vidámak, és energikusak!!! :D

És a vidámságom a bunkó kis trollodig tartott mondjuk, de ha te nem foglalkozol vele én miért tenném? Nyilván mindig van akinek tetszik és akinek nem tetszik, amit csinálunk...A bejegyzéseid alapján rohadtul nem érdemelnél ilyen beszédstílust, még egy névtelen trolltól se...

Amúgy sajnálom, hogy kicsit eltűntél...vagyis egy hete nem írtál, de gondolom sok a dolgod...mindenesetre jó munkát/pihenést...:)

.

Díjjal leptünk meg téged (Édesített élet)
http://edesitettelet.blogspot.hu/2013/07/az-elso-dijunk.html

Névtelen

ez már nem is beauty blog hanem én-blog =(
pedig régen jobb volt:\

Yuri

Ez NEM CSAK EGY Beauty Blog. És én örülök ,hogy személyes dolgokat is olvashatok :) Szerintem szuper a blog, a barátnőm kezdte olvasni, aztán én is rákattantam :D
A "troll Névtelen" megjegyzéséhez hozzáfüzném: nem a fizikai dologgal van bajod, hanem azzal, hogy a fejed üres, és ovodásként bohóckodsz itten. Ha így folytatod, soha nem lesz boldog és teljes az életed, mert kisebbségi komplexusod és önbizalomhiányod ezt meggátolja. Gondolkozz el ezen. :)

Névtelen

miért nincs új tartalom?:/

kituggya

Felkerultel a Napiszarra is, zsirkoca.

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...