Keress rá:

Páginas

Max Factor Facefinity All Day Flawless 3in1 alapozó teszt

Hű, már a cím leírásakor elfáradtak az ujjaim. :D Komolyra fordítva a szót, lehet velem van a baj, de szeretem, ha egy terméknek minél könnyebb, rövidebb neve van, hogy esetleg terméklistánál ne kelljen mindig rákeresnem, vajon helyesen írom-e, hát ez az alapozó nem ilyen. De nem ítélek meg semmit soha ilyen apróság miatt, úgyhogy inkább kezdem a lényegi részt, vagyis a tesztet.


A folytatásért kattintsatok tovább:

A csomagolás nagyon tetszik, szeretem az átlátszó tégelyeket, tubusokat, maga az üveg is minőségi, ezt a súlyán is lehet érezni, a pumpás adagoló a kedvencem, úgyhogy eddig nagyon rendben van az egész. Az összképet számomra csak a kupak rontja, ami ha nem is gagyi műanyag, jó minőségűnek se mondanám. A kiszerelés 30 ml-es, az ára pedig akciótól és drogériától is függ, 2000-5000 Ft körül mozog.

A kupakot elfordítva le is lehet zárni azt.

Az összetevők listáját megtaláljátok a Krémmánián, ahol mások véleményét is elolvashatjátok a termékről.

A 75-ös Golden árnyalatot kaptam, amiből sikerült mostanra kissé kifakulnom, viszont érdekes tapasztalatom ezzel az alapozóval, hogy úgy veszem észre, igazodik a bőrszínemhez, vagy legalábbis felkenés után kissé világosabb lesz, ami nekem csak jó, mert így még hordható számomra.



Az állaga elég folyékony, könnyű vele dolgozni, én mindig beauty blendert használok hozzá. Felvitel közben viszont hamar megszárad, púderes tapintásúvá válik a bőrön. Nekem kombinált, télen szárazba áthajló arcbőröm van, számomra a púderezés nem igazán szükséges mellé, de az orromra és államra a biztonság kedvéért szokott kerülni egy kicsi. Van egy enyhe, kellemes illata, de az erre érzékenyeknek jó hír, hogy ez egyáltalán nem tolakodóan zavaró.

3in1 termékről van szó, azt ígéri a Max Factor, hogy ez a produktum primerként, korrektorként és alapozóként funkcionál egyszerre. A primert és az alapozót ki lehet pipálni, mert tényleg szépen kiegyenlíti a bőrszínt, puha tapintású lesz utána a bőr, korrektort viszont szoktam mellé használni pluszban is, bár az is előfordul, hogy ezt az alapozót viszem fel a javításra szoruló területekre még egy rétegben. Az SPF20 pedig gondolom nem csak nálam jelent nagy piros pontot.

Ez a kép rögtön felvitel után készült a kézfejemen, jól látszik rajta, mennyire szép, púderes, matt az eredmény.

És végül a legfontosabb, a fedése, amit erős közepesnek mondanék:

Alapozó nélkül.
Alapozóval.
Nincs túl sok bőrhibám, bár itt épp egy szép, nagy pattanás virít az orcámon, aminek a lilás-pirosas helyét nem tudta eltüntetni az alapozó. Viszont szépen egységesítette a bőrképemet, és a piros foltjaimnak is búcsút int, amik az orromon és az orrom mellett szoktak gondot jelenteni.

A tartóssága nagyon szuper, egész napot kibír, bár 10-12 óra elteltével azért kissé megkopik, de nem fényesedik át vele az arcom az erre hajlamos területeken sem.

Alapozó nélkül.
Alapozóval.

Az eddigi kedvenc alapozóm a Max Factor Ageless Elixir 2in1-ja volt, de a Facefinity letaszította a trónról. Eddig csak drogériás alapozókat használtam, szerintem ebben a kategóriában a Max Factor nyújtja a legjobb kínálatot.

Csomagolás: 10 / 9
Tartósság: 10 / 10
Használhatóság: 10 / 9 Könnyű vele dolgozni, de nem árt gyorsnak lenni.
Fedés: 10 / 9 Megadnám neki a 10-est is, mert nagyon szép bababőr lesz a végeredmény, de korrektort így is használnom kell a szemeim alá.

Összességében: 10 / 9 Nagyon erős 9-es, nem hiszem, hogy drogériában lehet kapni ennél jobb alapozót.

A terméket tesztelésre kaptam, de ez a véleményemet nem befolyásolja, ezért a bejegyzésért semmilyen juttatásban nem részesültem.

Ti próbáltátok már ezt az alapozót? Mi a véleményetek róla? Milyen alapozót használtok?

5 hozzászólás:

Nóra K.

Nagyon jónak tűnik, meggyőző :) Bár én inkább csak lightosabb alapozókat szoktam használni :)

http://norasbeautylife.blogspot.hu/

Ritu

nekem is pont ugyan ez az árnyalat van meg :) én nagyon nagyon szeretem, és ami számomra meglepő, hogy elég tartós, még az én izé bőrömön is. Reggel-délelőtt felkenem, és este lemosáskor látszik a különbség:) szóval nekem bevált, amint egyszer elfogyasztom, és lesz akció, tuti újraveszem :)

Névtelen

Nekem is kedvencem lett, de először nagyon nehezen tudtam kiválasztani a színt. A 75-öst vettem meg végül én is és imádom:)
Nagyon szép a fedése és ha erre még teszek a T-zónában egy kis Clinique Pore minimizert, akkor tényleg bababőr lesz:)
Mia

SophiEl

A kedvenc drogériás alapozóm EvEr! :)

Én a "Warm almond" árnyalatot használom, és teljesen elégedett vagyok vele. Igaz, hogy gyorsan kell vele dolgozni mert hamar megszárad, de a fedése nekem a rosszabb napjaimon pont tökéletes.

Vincze Mariann

Eddig is szemeztem ezzel az alapozóval a drogériában, de most már látom is, hogy milyen szépen "dolgozik" :) Tuti megveszem!

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...