Keress rá:

Páginas

Aden mini körömlakk szett teszt

Az Adentől még tavaly nyár vége felé kaptam pár terméket tesztelésre, végre eljutottam odáig, hogy tudok is róluk írni. A körömlakkok közül láthattatok már párat bevetésen is körömfestéses posztban, de most az egész szettről egyben szeretnék írni Nektek. Mikor megkérdeztek, mit tesztelnék szívesen, biztos voltam benne, hogy körömlakk szett is lesz a kiválasztottak között, mert már több blogon is találkoztam velük, többnyire pozitív vélemények társaságában. A Venice mellett döntöttem végül, mert tele van gyönyörű kékekkel.

A folytatásért kattintsatok tovább:

Az egyetlen zöld nekem ici-picit kilóg a sorból, bár ha belegondolok, hogy ez az árnyalat is köthető a vízhez, akkor vissza is vonom a kijelentésemet. A színek szerintem nagyon szépek, a kedvencem a képen balról a második és az utolsó, ami nagyon érdekes, ezüstös-kék, a napfény vízfelszínen való játékát juttatja eszembe.


A csomagolás egyszerű, az üveg minőségi, a kupak nem tetszik, de ilyen apróság nem oszt nem szoroz, a kiszerelés 6 ml-es, egy ilyen miniszett 5db körömlakkot tartalmaz, az ára pedig 1200 Ft körül mozog. Rájöttem, hogy nem szeretem az óriási kiszerelésű lakkokat, mert úgyse használom el őket, úgyhogy nálam pluszpont, amiért ezek "csak" ekkorák.

Az ecset nem a kedvencem, bár nem mondanám rossznak sem, de az utóbbi időben megkedveltem a lekerekített ecseteket (mint amilyen a Catrice lakkoké például), ez teljesen hagyományos.

A festék állaga pont jó, nem túl híg, és nem is túl sűrű, könnyen lehet használni. Két rétegben szépen fed, csíkosodásra kissé hajlamos, de a második réteg ezen is segít.

A tartóssága nem a legjobb, 3-4 nap alatt elkezd kopni és itt-ott lepattogni alap- és fedőlakk mellett is, de én ezt a kis szépséghibáját abszolút elnézem neki.




Beillesztem azt a pár manikűrt is, ami a szett darabjaival készült és már láthattátok körömfestéses posztban is.




Csomagolás: 10 / 9
Ecset: 10 / 8
Fedés: 10 / 8
Színek: 10 / 10
Tartósság: 10 / 7

Összességében: 10 / 8 Egy próbát szerintem mindenképp megérnek, szépek a színek, és bár a tartósságuk nem az erősségük, ilyen áron így is jól járunk velük.

A terméket tesztelésre kaptam, de ez a véleményemet nem befolyásolja, ezért a bejegyzésért semmilyen juttatásban nem részesültem.

Ti próbáltátok már az Aden körömlakkjait? A nagy vagy inkább a kis kiszerelést szeretitek jobban?

10 hozzászólás:

Lumena

Jééé ebből a zöldet és a sötétkéket ( balról a harmadik) megvette nekem a barátom karácsonyra. :) Érdekes mert a zöld tartósabb és szebben is fed, de a kékből kell 3 réteg. Színfüggő, hogy melyik kiszerelés tetszik. Van amiből simán elkenegetem a nagy üvegnyi mennyiséget is pl. mentazöld :):)

Njoythestyle

Szeretem az Aden lakkokat, én is bevásároltam még a nyáron az akciós szettekből, valóban lehetne tartósabb, de a színeikkel megvettek, olyan cukik :)
Pusza: Reni

ABD

A csillogó vilagos kék tetszik a legjobban.

barbi

Ebből a jégkék megvan nagy méretben, még a szalagavatómra vettem, mert a kék fűzőnkhöz és a keringőruhához ez ment :) de egy szem lakk alapján nem tudok véleményt mondani, mondjuk rajtam tart.
A kis-nagy kiszerelés vitáját meg a szín dönti el :)
A szett pedig csodás, imádom a kék lakkokat *.*

Névtelen

nagyon jól állnak neked ezek a színek,nekem mind tetszik

Nóra K.

Micsoda gyönyörű színek, most már nekem is kell Aden lakk :)

http://norasbeautylife.blogspot.hu/

Viktória (shake it up)

ÚÚÚÚ az első!!!

Manna (mannakörmök)

nagyon kis szépek! :)

Névtelen

A jégkék lakkot már három hónapja nézegetem, mindig eldöntöm,hogy "na legközelebb megveszem" de még soha nem hoztam haza :D Most,hogy látom már tudom,hogy tényleg itt az ideje...:))

Réka

Mindkét lakk nagyon tetszik, ügyi vagy :))
http://fashion-beauty-nails.blogspot.hu/

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...