Keress rá:

Páginas

Őszi kedvencek

Augusztusban volt utoljára havi kedvencek, mostanában a blogra is alig van időm, illetve szinte egész ősszel ugyanazokat a termékeket használtam leggyakrabban, úgyhogy ez most kivételesen egy évszakhoz kötődő kedvences bejegyzés lett, és lehet ez a tendencia a jövőben is megmarad, mert nem termelődik ki nálam havonta annyi kedvenc termék, ami megérne egy posztot.

A folytatásért kattintsatok tovább:

Végre nincs meleg, így amikor nem dolgozom, és megyek valahová, mindig sminkelek, ez meg is látszik a sminktermékek számán:

- Max Factor Facefinity All Day Fawless 3in1 alapozó: Mikor elkezdtem használni, mindkét orcámon piros pattanások jelentek meg, meg is ijedtem, hogy lehet az alapozó van rossz hatással a bőrömre. Abbahagytam a használatát 1-2 hétre, a pattanásaim elmúltak és már majdnem lemondtam róla, mert úgy véltem, ez volt a ludas, amikor 'csak azért is' alapon még egy próbát tettem vele, azóta semmi problémám nincs, a pattanásokat pedig utólag a stressz számlájára írom. A fedésével, tartósságával, állagával nagyon elégedett vagyok, lesz majd róla teszt is biztosan, talán a színén nem tudok kiigazodni, mert felvitel közben sárgás tónusú, de ez később változik, valamiért azonban még így is passzol annyira, hogy viselhető (értsd: másnak ez fel sem tűnik) lesz az eredmény.

- Max Factor Colour X-pert vízálló szemhéjtus: A tusvonalakkal gyakran meggyűlik a bajom, egy ideig a tégelyes tusok mellett tettem le a voksomat, viszont ez a folyékony tus megváltoztatta az álláspontomat. Az ecset először vastagnak tűnt, de hamar megtanultam bánni vele és merem azt mondani, hogy nagyon szép vonalakat pingálok vele. A tartóssága és a színe (az enyém fekete, de az igazi ében fajtából) a nagy erőssége, teszt róla is várható majd.

- Kiko pirosító- 108: Nem ragoznám túl, már volt kedvenc, szinte mindig ezt használtam / használom.

- Collection 2000 Glam Metallics folyékony szemhéjtus - 2 Fierce: Erről is írtam már, hibátlan termék, Edittől vásároltam már több, mint egy éve.

- Essence zselés szemhéjtus - 01 Midnight in Paris: Alsó és felső vízvonalra használom, nem találtam még olyan szemceruzát, ami itt igazán tartós lenne nálam, ez viszont már-már lerobbanthatatlan, főleg mióta egy kicsit elkezdett sűrűsödni az állaga, ez se mai darab már.

- Catrice mono szemhéjpúder - 410 C'mon Chameleon: Szintén volt már kedvenc, sokszor nyúlok érte.

- Catrice Intensif' Eye Wet & Dry szemhéjpúder - 040 Have You Seen Alice?: szárazon, szemhéjalapon remekül teljesít, a következő szemhéjpúderrel együtt szoktam viselni.

- Manhattan Luxopolis kollekció szemhéjpúdere: Tudom, fölösleges olyan termékről írnom, ami már nem kapható, de jelenleg nincs ennél szebb zöld a birtokomban, imádom, azt hiszem, a tavaly decemberi kedvencek között is megtalálható.

 - Catrice Revoltaire trendkiadás Velvet Matt Lip Colour - C03 Bloody Red: Szintén nem kapható már sajnos, pedig egy olyan matt rúzsról van szó, ami mesésen pigmentált, tartós és még az ajkaimat sem szárítja.

- YSL Rouge Pur Pure Lipstick SPF 8 - 140: Ennek a rúzsnak mindig bajban vagyok a nevével, remélem most jól írtam. Egy szóval jellemezném: TÖKÉLETES. Igen, nagybetűvel.

- Lancome Hypnose Star szempillaspirál: A róla készült teszt többeknek nem tetszett, én továbbra is nagyon szeretem, ha nem ment volna el az összes pénzem karácsonyi ajándékokra, akkor megvenném magamnak, ugyanis a kis mintám már a végét járja, de hiába van mellette még minimum 10 spirálom, mindig érte nyúlok.


- Sebamed intim lemosó: Boginak volt anno egy bejegyzése az intim lemosókról, ami erősen elgondolkoztatott azon, érdemes e őket továbbra is olyan lelkesen használnom, viszont ennek ideális a ph-ja és úgy érzem, elválaszthatatlanok lettünk.

- Olay Essentials vízálló sminklemosó: Leszedi, amit kell, egyedül a Collection 2000 fentebb is említett tusát nem tünteti el nyom nélkül, kíméletes lemosó.

- Paula's Choice Moisture Boost Hydrating Tratment Cream: Még május környékén kaptam, el is kezdtem használni akkor, de túl soknak bizonyult. Viszont szeptembertől olyan románc dúl köztünk, hogy álmomban se képzeltem volna, hogy találok ennyire tökéletes arckrémet. Teszt hamarosan.

- Balea Milk'Peach borotvahab: Isteni illata van és a borotválást is nagymértékben megkönnyíti, emellett az ára is verhetetlen.


- Bizsuk ebayről és Sixből: A bagoly mániám nem csillapodik, és kit érdekel, hogy a bagoly helyett most a róka (?) a menő, gyűrűt is egyre többször viselek, lassan ideje megint szétnéznem ebay-en.


- Oasap táska: Szinte le se lehet rángatni rólam, roppant kényelmes, pakolós darab, ráadásul a minősége is a legjobb azok közül, amit eddig kaptam a webshoptól. Csak azt sajnálom, hogy véletlenül fennakadtam egy tolóajtón vele, és leszakadt az átvetős füle, de a helyzet menthető, csak értő kezekre kell bíznom.


- Szoknyák, ruhák: Ezt a szoknyát hordtam nagyon sokszor a Simply Be-től, de a ruhák és szoknyák iránti lelkesedésem töretlenül ível felfelé még mindig.

Kedvenc film:

Mesék minden mennyiségben, a gyerekekkel rengeteget nézünk, a kedvencem az Oroszlánkirály. Illetve a Millennium trilógiát is újra néztem.

Kedvenc könyv:

Mivel nincs még laptopom, így az estéimet mindig olvasással ütöttem el, 2,5 hónap alatt nagyjából 16 könyvet olvastam el, ami lehet nem tűnik nagy számnak, de szerintem elég jó teljesítmény. Több kedvencem is volt köztük, ezekről írni is fogok beszámolót Nektek: Jonas Jonasson: A százéves ember aki kimászott az ablakon és eltűnt, Robert Merle: Védett férfiak, Chuck Palahniuk: Harcosok klubja, Carrie Ryan: Kezek és fogak erdeje, Lakatos Menyhért: Akik élni akartak.

Kedvenc zene:

Minden mennyiségben Foals (jön a következő album!), Bloc Party és Gossip.



Kedvenc blog:

Bogi blogja, mindig remek könyv és filmajánlói vannak, nincs olyan posztja, amit ne szeretnék, és bár nem vagyok házasság-párti, élvezettel olvasom, ők hogyan készülnek az esküvőjükre, szeretem minden bejegyzését.

Legjobb pillanatom ősszel:

Életem eddigi legjobb döntése volt, hogy belevágtam az au-pairkedésbe, nem csak napos oldala van az itt létemnek, mégis nagyon örülök, hogy végre elindult valamerre az életem, ráadásul olyan irányba, ami tetszik is.

Legrosszabb pillanatom ősszel:

Természetesen nagyon hiányzik az öcsém, a legjobb barátnőm és a macskám, és vannak néha nehéz napjaim, de ezeket másnapra átértékelem. A legnagyobb csalódást könyvek jelentették, Osho: Nők könyve és Müller Péter: Örömkönyve, pedig mindkettőt alig vártam, hogy megérkezzen, mégsem olvastam végig őket végül.

Emlékeztek még az őszi kedvenceitekre? Hogy telnek mostanában a napjaitok?



6 hozzászólás:

Bogca

Köszönöm! :))

Névtelen

Nagyon szuper kis írás lett, jól esett olvasni. Várjuk az ígért teszteket is!:)

Vikii

nagyon jó lett :)
de már hiányolom a videóidat :) Nem lesznek már? :O

samelike

Hmmm Müller Péter könyvét én is félre raktam, valahogy nem vitt rá a lélek... A harcosok klubjáért én is rajongok, illetve a Millenium trilógia számomra is favorit. Az Oasapos táskád pedig imádom ahogy az ékszereidet is- mindegyik annyira megy hozzád, komolyon mondom imádom ezt a stílust. Sminkek terén pedig kísértetiesen hasonló az ízlésünk. :)

Neon Rider

BUEK mindenkinek!!hianyzol Citromhab <3 www.beautyandfashion-makeup.blogspot.com

Aviana Rahl

A táska valóban nagyon csinos, most én is vadászaton vagyok, remélem rábukkanok a tökéletesre!

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...