Keress rá:

Páginas

MAC Studio Finish korrektor teszt

Volt időm alaposan kiismerni ezt a korrektort, már második hónapja használom. A decemberi kedvenceim közé is bekerült, mert meg vagyok elégedve a teljesítményével, attól függetlenül, hogy azért szépséghibája is van. A szemeim alá, pontosabban a karikáimra kerestem egy jól fedő korrektort, de bőrhibákra is szoktam néha használni, a pirosságot segít eltüntetni. Érdekes, hogy olvastam másoknál, miszerint ezt a korrektort pont nem ajánlják szem alá, mikor elmondtam az üzletben, mit szeretnék eltüntetni vele, nekem rögtön ezt ajánlották.


A folytatásért kattintsato tovább:

A csomagolása egyszerű, matt fekete tégely, a tetején átlátszó műanyag, rajta a klasszikus MAC felirattal. A MAC termékek híresek a szimpla, professzionális csomagolásukról, nekem is tetszik ez a letisztultság. A tető könnyen nyílik és csukódik, mégis tökéletesen jól zár, abszolút táska-barát. 7 g-nyi anyagot kapunk 4900 Ft-ért, nem mondom, hogy olcsónak számít, de nem is megfizethetetlen és ha a mennyiséget és minőséget nézzük, akkor megtérül a befektetésünk. A két hónapnyi, szinte minden napos használatnak köszönhetően az enyémen már észre lehet venni, hogy megcsappant, egy csinos kis kráter kezd kialakulni a közepén, de szerintem még így is elég lesz egy pár hónapra.



Az eladófiú, aki segített a vásárlásnál, az NW20-as árnyalatot ajánlotta nekem, és szerintem is ez a legtökéletesebb választás számomra. A korrektor állaga nagyon krémes, könnyen lehet vele bánni, én ujjal vagy a beauty blenderem csücskével szoktam eldolgozni, bár szeretném kipróbálni majd korrektorecsettel is, de valószínűleg azzal is remekül működik.

A tartósságával kapcsolatban jön elő a gyenge pontja, mivel egy krémes korrektorról van szó, könnyen megül és begyűrődik az apró szem alatti ráncokba. Ezt én úgy szoktam kivédeni, hogy nagyon alaposan eldolgozom a festéket, ha szükségét látom, akkor az ujjaimmal belepaskolom óvatosan a bőrömbe. Illetve mindig fixálom púderrel is, és így már kivédhető a problémája. Amikor pedig valamilyen pirosságot szeretnék eltüntetni vele, nagyon hatékonyan néz szembe a feladattal és egész nap a helyén is marad.

A fedőképességével amúgy meg vagyok elégedve, a szemem alatti területet az én esetemben szürkés-barnának mondanám, a korrektor pedig szépen kiegyenlíti a bőrömet, de itt meg is nézhetitek a hatását:

Korrektor nélkül.
Korrektorral.

A 35-ös fényvédő gondolom mindenkinél plusz pirospontot jelent, szeretem, ha az alapozóm, korrektorom védelmet is nyújt a bőrömnek.

Itt olvashattok már róla pár véleményt.

Csomagolás: 10 / 10 - ha akarnék se tudnék belekötni.
Tartósság: 10 / 8 - csak a ráncokba való begyűrődésért vontam le, de ez is kiiktatható probléma.
Használhatóság: 10 / 9 - szem alatti karikákra és pirosságra nekem maximálisan bevált, viszont a hegek esetében már nem olyan látványos az eredmény.
Eredmény: 10 / 10 - szuperül fed miközben teljesen természetesnek tűnik.
Összességében: 10 / 9 - nekem bevált. :)

Milyen korrektort használtok? Ezt próbáltátok már?

4 hozzászólás:

Viktória

Ugyanez van nekem is ugyanilyen színben :D

Nekem egy bajom van vele: államon teszteltük: tökéletes, pont a színem. Viszont ha az arcomon lévő pattanásra teszem, tiszta sárga, elüt az arcomtól :S Nem tudom miért meg h mit csináljak vele, de amúgy használom minden nap és szeretem :)

Unknown

Nekem is ilyen van, de a MAC-es csaj ezt kifejezetten bőrhibákra ajánlotta, mert elméletileg ez már túl nehéz a szem alatti részre. Szem alá én épp ezért még nem is próbáltam, viszont amúgy nagyon szeretem. :)

Lolly

én is ezt használom, legjobb korrektor :D nekem a ráncokba se ül be meg semmi, mondjuk azzal az ecsettel amivel eldolgozom illik is hogy ne üljön be sehová :D és tökéletes a szem alá is, ha szépen eldolgozzuk

Nia

Már régóta kíváncsi voltam, hogy milyen lehet ez a korrektor, és örülök hogy megtaláltam a bejegyzésed. Én úgy látom, hogy szépen egységesítette a bőrszíned :) A szemem alá én a MAC Pro Longwear korrektort használom, nekem bevált, viszont a pattanásokon már nem annyira fed, könnyen elcsúszik a folyékony állaga miatt. Lehet hogy ezt kifogom próbálni, ahogy EVra mondta a bőrhibákra! :)

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...