Keress rá:

Páginas

Urban Decay Preen Shadow box swatch

Nagyon régóta szerettem volna már kipróbálni ezt a márkát, ódákat zengenek a minőségéről, gyönyörű és igényes a csomagolás és ami szintén nagy pirospont, hogy nem végeznek kísérleteket állatokon, illetve vegán termékeik is vannak (azt nem tudom, az összes vegán e). Edittől sikerült megrendelnem ezt a palettát, nem tudok róla, hogy nálunk bárhol is beszerezhető lenne. És akkor egy kis reklám is, Edit nagyon készséges és barátságos volt, a kapcsolattartás gördülékenyen ment, a csomag hamar megérkezett, a csomagolás atombiztos, vastagon be volt bugyolálva bubiszacsiba a drágaságom. Nem tudom, mit írhatnék még, nézzétek meg a kínálatát és bizalommal forduljatok hozzá. :)


Ha érdekel a folytatás, kattints tovább:

A paletta egy műanyag tokban van, amit lefényképeztem szemből is, de annyira "tükröz", hogy kivehetetlen lett a kép. A hátulján viszont láthatjátok a pakk tartalmát és a szemfestékek neveit. A doboz mágnessel záródik, biztonságosan, bár utaztatva még nem volt.


Cruelty free

Erről a szemhéjpúder alapozóról is nagyon sok jót lehet hallani, Eszti nemrég tesztelte, a képek pedig beszédesek. :) Persze ahány ember, annyi szemhéj és nem feltétlen válik be mindenkinek ugyanaz, én is nagyon kíváncsi leszek, nálam hogy szuperál. Az applikátora ecsetes, ami praktikusabb, mint a tégelyes kiszerelés. Egy kicsi illata van, amit én se kellemesnek, se kellemetlennek nem nyilvánítanék. Az állaga nagy krémes, könnyen eloszlatható, a színét én halvány krémszínnek mondanám, de felvitel után semmi nem látszik belőle, nincsenek apró csillámok benne, mint pl. az Artdeco bázisában. Ehhez a palettához amúgy 3,7 ml-es kiszerelés járt és külön kiemelem a csomagolást, nekem nagyon tetszik ez a forma és szín is.




Az UD szemceruzákról is csak jót olvastam eddig, nagyon kíváncsi leszek, nálam mennyire bizonyul tartósnak, tesztet erről is fogok írni a későbbiekben a szemhéjalapozóval karöltve.


A dobozka belseje is nagyon dizájnos, nagyon szeretem a pávatollat, és itt is ez a motívum ismétlődik, szóval szipiszupi. A tetőn található egy tükör is.


A színek álomszépek. Hiperpigmentáltak, nagyon szép metálfényük van, és az állaguk is szuper, szinte már kicsit krémesen finomnak is mondhatnám.



Mennyire fontos számotokra a sminktermék csomagolása, dizájnja? Mit gondoltok az Urban Decay sminktermékekről?

12 hozzászólás:

Sophie

A csomagolást fontosnak tartom, hogy könnyen tudjam használni a terméket, de a dizájn olyan mindegy ha a termék jó :)

Kriszti

Egy szót mondanék az UD termékeire: Imádom! :)

Sunny

Mivel még sosem volt UD sminktermékem, nem tudok róla véleményt mondani, de az alapján amiket olvastam róla, biztos beszerzek egyet előbb utóbb :)
Szerintem fontos a csomagolás, sokat tud dobni egy terméken, főleg, ha nem ismerem!
Persze egy rossz terméket nem tesz jobbá a csomagolás, de jó terméket szerintem el lehet sajnos rontani vele :( ez ugyanúgy a marketing része,mint pl a márkázás vagy akár az új színek, vagy összeállítások kitalálása!

Rami

most hogy látom a plaettát blülről is, kicsit mintha az essence you rock palettája ezt karná utánozni.:D aztán lehet, hogy én vagyok hülye.:D

Sunny

Sztem nem vagy az, Rami! Tutira ezt akarják utánozni :D

bettynova

Nekem is megvan, én még mellé is tettem a tesztemben a You Rock palettát összehasonlításul :-P
Barinőm esküvői sminkjét ezzel a palettával készítettem el, kettő körül tettem fel, hajnali egykor még olyan volt, mintha 5 perce készült volna:-) LOVE!!!

E73 bioarcapolas blog

Nekem még nem volt UD termékem de blogokban és is csak pozitív visszajelzéseket olvastam ,a csomagolása is tetszik.
Kíváncsian várom milyen remekművet készítesz vele :)

Nina

Nekem sem volt még UD termékem, de lassan szeretnék venni egy ilyen palettát! Rami nekem is ez jutott eszembe :)
Kíváncsian várom a többi tesztes és természetesen, hogy milyen sminket készítesz majd a palettával!

Anna

Szerintem nagyon jók, a primer potion meg egyenesen isteni. Az összes szemhéjpúderem egy csík nélkül fennmarad rajta és kiemeli a színeket.

molcs

UD szerintem az egyik legjobb dolog a világon :D imádom az összes termék design-ját, akár ezért is kb mindent megvennék tőlük :) nem igazán számít a csomagolás egyébként szerintem, de sokat dob egy igényes külső azért.. UDnél meg a külső és belső is csodálatos :D

Poppy Vintage

Azt hiszem, nekem is be kellene szereznem egyet, ha mar ennyien szeretik.

Anett

Nekem sincs még UD termékem, de kell. Ezek a színek elképesztőek :)

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...