Keress rá:

Páginas

Shopaholic - videó

Az utóbbi egy hónap termését szedtem össze ebben a videóban. Mostanában nem vásárolok túl sokat, sminktermékekből pedig pláne nem, ha érdekel Titeket, akkor szívesen készítenék egy Hogyan spórolok? videót.

A videó megnézéséhez kattintsatok a képre:



Drogériás kedvencek: Maybelline

Régóta tervezem, hogy megmutatom Nektek a kedvenc drogériás sminktermékeimet, és arra gondoltam, mindezt egy sorozat formájában kivitelezem. Elsőként az egyik kedvenc drogériás sminkmárkám, a Maybelline általam birtokolt termékekről mondom el a véleményemet, remélem tetszeni fog Nektek. A videót a képre kattintva éritek el.


Nektek van tapasztalatotok ezekkel a sminktermékekkel? Melyik a kedvenc drogériás sminkmárkátok?

Room tour - videó

Hónapok óta esedékes már ez a videó, többen, többször is kértétek már tőlem. Nem tudom, mivel szaporíthatnám még a szót, íme a szoba, amiben élek:

A videót a képre kattintva éritek el


Food haul - videó

Nemrég valaki felhívta a figyelmemet ask-on arra, hogy hiába vagyok aktív youtube-on, ha valaki a blogomra téved, és meglátja, hogy itt bizony síri csend honol, akkor arra gondolhat, felhagytam a blogolással / videózással. Nos, ez nem igaz, még akkor sem, ha bejegyzést már nem igazán írok, videót igyekszem minden vasárnap feltölteni Nektek. :) Sokáig az volt a gondom, hogy nem sikerült beágyaznom a videót a blogbejegyzésbe, így aztán meguntam a próbálkozást egy idő után, de a jövőben ide is kiteszem a videókat, hátha akad olyan, aki itt olvas, viszont nem követi a youtube csatornámat. Nem mondom, hogy soha többé nem olvashattok tőlem írott szöveget, de sokkal szívesebben ülök le a kamera elé beszélni, remélem nem bánjátok, hogy ilyen irányba mozdult el az aktivitásom az utóbbi hónapokban. A többi videót is közzé fogom tenni itt is apránként, a képre kattintva tudjátok elérni őket.


Hogy a videó témájáról is említést tegyek, ez egy food haul, ha a cím nem lenne egyértelmű. :D Nem hittem volna, hogy ennyire népszerű lesz ez a téma, de youtube-on nagyon sok hozzászólást kaptam, aminek nagyon, nagyon örülök, lesz még máskor is hasonló, sőt, ha a körülmények adottak lesznek, nagyon szívesen megpróbálkoznék olykor-olykor egy főzős videóval is, de ez még várat magára.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...