Keress rá:

Páginas

Őszi kedvencek

Augusztusban volt utoljára havi kedvencek, mostanában a blogra is alig van időm, illetve szinte egész ősszel ugyanazokat a termékeket használtam leggyakrabban, úgyhogy ez most kivételesen egy évszakhoz kötődő kedvences bejegyzés lett, és lehet ez a tendencia a jövőben is megmarad, mert nem termelődik ki nálam havonta annyi kedvenc termék, ami megérne egy posztot.

A folytatásért kattintsatok tovább:

Életem apró pillanatai # 9.

A blogra nincs sok időm, de fényképeket folyamatosan készítek, már pusztán élvezetből is, nem vagyok oda a karácsonyért különösebben, de Köln gyönyörűen fel van díszítve, karácsonyi vásárból forralt borral a kezünkben tudunk átsétálni a következő karácsonyi vásárig, bár a rengeteg ember engem néha frusztrál még mindig, de egyre jobban kezelem a helyzetet. :)

A folytatásért kattintsatok tovább:

Napi smink

Ehhez hasonló sminket is biztos láthattatok már nálam, szeretem néha elővenni a narancssárgát és ilyenkor szinte mindig barnával párosítom. Egyszerű smink, teljesen hétköznapi, utólag elnézve a képeket talán a számra használhattam volna élénkebb színt. A szemöldökömet elfelejtettem átfésülni és rögzíteni sminkeléskor, ezt is csak utólag vettem észre...

A folytatásért kattintsatok tovább:

Napi outfit

Hétvégén az anyukámnál voltam Cloppenburgban, és ha már úgy adódott, hogy volt kit megkérnem pár kép elkattintására, született egy outfit bejegyzés is. A sapka csak azért maradt rajtam, mert nagyon erős szél fújt és nélküle kezelhetetlenné vált a hajam, de tulajdonképpen mostanában úgyis ezt hordom szinte mindig. Természetesen nem kabát nélkül indultam el, csak arról nem készült fotó. Mostanában amúgy egyre inkább úgy érzem, kezdek rátalálni arra a stílusra, ami igazán közel áll hozzám, ennek pedig nagyon örülök.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...